به گزارش جام جم آنلاین، دکتر بابک عشرتی، معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره اعلام پایان شرایط اضطرار کرونا از سوی سازمان جهانی بهداشت میگوید: این مساله نباید سبب شود که برخی به اشتباه تصور کنند کرونا تمام شده، زیرا در بیانیه سازمان جهانی بهداشت به این نکته اشاره شده است.
او درباره اینکه بیماری کووید-19 چه سرانجامی پیدا خواهد کرد؟ نیز به جام جم آنلاین میگوید: کرونا تقریبا شبیه آنفلوآنزا با ما خواهد ماند. البته چون احتمال اینکه این ویروس دچار جهش شود و تعداد جهش آن نیز بالاست. این احتمال وجود دارد که یک ویروس مهاجم و کشندهتر دوباره شایع شود.
دکتر عشرتی در پاسخ به این پرسش که احتمال شیوع دوباره ویروس کرونا چقدر جدی است؟ توضیح میدهد: این احتمال هست که کرونا دچار جهشی شود که آن را قویتر کند و در نتیجه دچار یک فراگیری ناگوارتر از گذشته شویم.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره رفع محدودیتها نیز میگوید: در شرایط فعلی خیلی نیاز نیست که محدودیتهای خاصی در کشور اعمال شود. برای نمونه محدودیتهای مسافرت را میتوان برداشت.
دکتر عشرتی درباره برداشته شدن محدودیتهای سفر در کشورمان میگوید: مسافران ورودی به کشورمان همچنان باید گواهی تزریق واکسن یا تست منفی کرونا را همراه داشته باشند. البته مسئولان مربوطه در این خصوص تصمیمگیریهای لازم را انجام خواهند داد.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت تاکید میکند: اما باید آمادگی داشته باشیم تا در صورت فراگیری بیماری با آن مقابله کنیم و غافلگیر نشویم.
او ادامه میدهد: در این بین بحث خود مراقبتی بسیار مهم است و واکسیناسیون کرونا جزو برنامههای کشور باقی خواهد ماند.
دکتر عشرتی عنوان میکند: به این شکل اگر وزارت بهداشت و درمان و کمیته ملی واکسن در خصوص تزریق واکسن کرونا دستورالعملی صادر میکنند گروههایی که مشخص شدهاند باید برای تزریق واکسن اقدام کنند.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت میگوید: افزون بر این شهروندان باید در صورت ابتلا به بیماری از خانه خارج نشوند و تا زمان بهبود فاصله گذاری فیزیکی را رعایت کنند.
او درباره استفاده از ماسک نیز عنوان میکند: اجباری برای استفاده از ماسک نیست اما به شهروندان توصیه میشود در امکان شلوغ مانند مترو همچنان از ماسک استفاده کنند.
دکتر عشرتی درباره چرایی پایان شرایط اضطرار کرونا نیز توضیح میدهد: مدتی است که روند ابتلا به کرونا در بسیاری از کشورهای جهان کاهشی شده است به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت چنین تصمیمی گرفته است.
معاون فنی مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت درباره شرایط کرونا در کشورمان نیز میگوید: بیش از دو هفته است که روند ابتلا به کووید-19 در کشورمان کاهشی شده است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد